Bel voor meer informatie +31(0)6 2187 0003
Een Bakkie Koffie & Thee

Koffie & Thee

Onze koffie

Wij serveren u onze Espresso Italiano! Dit is een pittige espressokoffie met een stevige body! De koffiebonen zijn afkomstig van verschillende Braziliaanse Fazendas. De bonen worden vers gebrand en verpakt bij onze huisleverancier. Doordat wij vers in kunnen kopen, wordt een optimale smaak van de koffie gegarandeerd!

Onze koffiebonen malen wij ter plekke, waarna wij voor u naar wens een robuuste Espresso, zacht schuimende Cappuccino of heerlijke Latte Macchiato bereiden. Voor de liefhebbers voorzien van een siroopsmaakje, zoals Caramel of Amaretto.

Uiteraard denken wij ook aan iedereen die een ‘gewoon bakkie’ koffie wil. Met behulp van onze Moccamaster bieden wij u een heerlijke ‘Slow-koffie’. Verder is onze Espresso Italiano UTZ gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat deze koffie verantwoord verbouwd is. Koffieboeren en coöperaties gebruiken de UTZ certificering om aan te tonen dat zij hun koffie professioneel verbouwen en daarbij dus zorgen voor de mensen die er werken en het milieu.

Onze thee

Wij kopen onze thee los in en verpakken deze zelf, waardoor het niet alleen uniek en bijzonder is maar we ook versheid en smaak garanderen! Uit een veelheid aan groene, rooibos, zwarte en witte thee hebben wij zes bijzondere smaken geselecteerd. Heerlijk fris, verrassend en lekker!

Rozengefluister

-Groene thee-

Een mooie combinatie groene thee uit China met rozenblaadjes, rozenknopjes en aardbeienstukjes.

Balsem voor de Ziel

– Zwarte thee-

Een heerlijke zwarte Darjeeling thee met bergamotolie en korenbloemblaadjes.

50 Tinten Groen

– Groene thee-

Een frisse groen thee met groene sencha, Muira Puamahout, Xia Zhuo Bi Feng, rozenblaadjes en cactusbloesem.

Ceylon Orange Pekoe

-Zwarte thee-

Een heerlijke originele zwarte thee.

Groene Elfjes

-Groene Rooibos-

Deze fruitige thee bevat groene rooibos, rozenblaadjes, appelstukjes, aardbei en kiwi.

Groene rooibosthee bevat meer antioxidanten doordat het niet gefermenteerd is. Deze thee bevat geen theïne en is daardoor ook zeer geschikt voor kinderen!

Green Ginger Lemon

-Groene thee-

Groene Sencha thee uit China met de perfecte combinatie van gember-en citroenstukjes, sinaasappelschil en zonnebloem.

Verse kruidenthee

Ook verse kruidenthee van diverse soorten munt en Citroenmelisse zijn te verkrijgen!

Voor de kids

Natuurlijk denken wij ook aan de kinderen.

Wat te denken van een frisse ranja die je zelf mag tappen vanuit onze kannen in een kleurige beker. Deze frisse grenadine ranja is vrij van zoetstoffen en dus natuurlijk van smaak!